Băieții de la Google - Richard L. Brandt

Cartea dezvăluie viața celor doi fondatori ai corporației Google, parcursul lor din copilărie până în prezent, dar și parcursul afacerii pe care au înființat-o. Din multe interviuri, susținute cu foști și actuali angajați, parteneri de afaceri și concurenti de același nivel, se desprinde o concluzie clară: direcția spre care se îndreaptă Google este strâns legată de convingerile și ambițiile pe care le au Larry Page și Sergey Brin.
Doi oameni nesociabili și timizi. Doi tineri fără experiență în afaceri. Și fără abilitatea de a-și face relatți politice. Dar cu principii profund morale, inoculate în familie. Idealiști nonconformiști, dornici să contribuie la evoluția umanității. Având o educație extrem de serioasă, ghidată în mod constant spre performanță, iar dintr-o asemenea combinație de trăsături, s-a văzut ce a rezultat.

VreauSăDonez

Dacă vrei să sprijini cultura alături de Clubul de Lectură, donând una sau mai multe cărți, o poți face trimițând un e-mail la adresa: clubuldelectura@yahoo.com cu datele tale și titlurile de care ești dispus să te desparți, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Contact

Nume

E-mail *

Mesaj *