Zînele din Valea Cerbului - Nestor Urechia

Noi, oamenii încărunțiți, care nu mai știm decât a zâmbi, trebuie să încercăm să-i facem să petreacă și să râdă pe copii. Râsul unui copil este un cântec de fericire, care ne încălzește inimile și ne duce sufletul, fie măcar și pentru câteva clipe, într-o lume de poveste, în care nu sunt porniri pătimașe și numai bunătatea este revărsată peste toată firea.

Pleacă, dar, din nou în lume tu, cartea mea cea mai dragă, te du într-o lume de ființe nevinovate, intră și în umilele colibe, și în auritele palate și învelește pe tinerele mlădite românești și dă-le bune învățături!

Cea mai mare răsplată pentru autorul tău va fi nădejdea ca amintirea celui care, cu nemărginită dragoste, a lucrat pentru copii, va rămâne câtva timp în sufletele drăgălașilor tăi cititori și, astfel, va supraviețui câteva clipe în oceanul de veacuri în care se perindă omenirea. 

VreauSăDonez

Dacă vrei să sprijini cultura alături de Clubul de Lectură, donând una sau mai multe cărți, o poți face trimițând un e-mail la adresa: clubuldelectura@yahoo.com cu datele tale și titlurile de care ești dispus să te desparți, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Contact

Nume

E-mail *

Mesaj *