Codul muncii - Legea dialogului social și 7 legi uzuale

Ediția cuprinde textul la zi al Codului muncii, republicat, cu modificările aduse prin Legea privind unele măsuri pentru degrevarea instanțelor judecătorești, dar și pentru pregătirea punerii în aplicare a Legii nr. 134/2010 privind Codul de procedură civilă, varianta finală, promulgată, precum și câteva legi uzuale, cea mai importantă fiind Legea nr. 62/2011 a dialogului social, actualizată, cu modificările aduse prin aceeași lege pentru degrevarea instanțelor judecătorești, în vigoare de la 15 februarie 2013.
Această ediție cuprinde și ultimele 2 recursuri în interesul legii privitoare la momentul de la care începe să curgă termenul pentru aplicarea sancțiunii disciplinare, precum și la instanța competentă teritorial în soluționarea conflictelor de muncă în cazul acțiunilor promovate în numele membrilor de sindicat.

De asemenea, conține modelul-cadru privind contractul individual de muncă, precum și H.G. nr. 1260/2011 privind sectoarele de activitate.

VreauSăDonez

Dacă vrei să sprijini cultura alături de Clubul de Lectură, donând una sau mai multe cărți, o poți face trimițând un e-mail la adresa: clubuldelectura@yahoo.com cu datele tale și titlurile de care ești dispus să te desparți, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Contact

Nume

E-mail *

Mesaj *