Cum să ne purtăm cu personalităţile dificile - Francois Lelord, Christophe Andre

Francois Lelord și Cristophe Andre își propun, printr-o scurtă incursiune prin labirintul personalităților dificile, să contureze nu doar trăsăturile acestora, ci și recomandări și sfaturi privind atitudinea și comportamentul nostru față de acele persoane dificile care ne pot insoți pe orice drum: un soț prea gelos, o mamă prea neliniștită și îngrijorată, un șef prea autoritar și dur, o iubită prea dependentă, un coleg tipicar...


Autorii propun și o serie de teste prin care cititorul își poate cunoaște latura dificilă a personalității: este ea histrionică, depresivă sau evitantă? Sau, este ea narcisică, pasiv-agresivă sau impulsivă? Răspunsul poate fi aflat după parcurgerea paginilor și a testelor acestui mic ghid de comportament.

VreauSăDonez

Dacă vrei să sprijini cultura alături de Clubul de Lectură, donând una sau mai multe cărți, o poți face trimițând un e-mail la adresa: clubuldelectura@yahoo.com cu datele tale și titlurile de care ești dispus să te desparți, iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Contact

Nume

E-mail *

Mesaj *